Noutăți
Alegeri 2024
17 aprilie 2024

Let`s get political!

Întâlnirea clubului de politică marchează Săptămâna Europeană a Tineretului, prin tema sa „Vocea tinerilor în politica locală”. Fundația Județeană pentru Tineret Timiș și Europe Direct Timișoara au adresat invitații tuturor consilierilor locali și județeni, pentru a discuta împreună cu voi despre politica locală.
Pentru că este Săptămâna Europeană a Tineretului, în data de 18 aprilie, Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, alături de Centrul de informare Europe Direct Timișoara va organiza la Casa Tineretului, în cadrul întâlnirii clubului politic `Let`s get political`, o dezbatere deschisă cu tinerii, pentru a promova dialogul direct și interacțiunea cu decidenții locali.
Temele discuției vor cuprinde politicile publice, impactul pe care acestea le au asupra vieții tinerilor, dându-le acestora oportunitatea de a-și dezvolta gândirea critică și de a adresa întrebări în mod direct consilierilor locali și județeni. Scopul întâlnirii este de a stimula sentimentul de implicare și responsabilitate față de alegerile locale și europene din 2024, cât și promovarea cetățeniei active în rândul tinerilor, pentru a putea afla cum alegerile europene influențează politica locală.
Astfel, vă invităm cu mare drag să ne fiți alături la întâlnire, în număr cât mai mare, începând cu ora 18:00, la Centrul de Informare pentru Tineri al Casei Tineretului.
Vino să îți faci auzită vocea!

Înscrieri